Слика од Кружен поларизирачки (PL) филтер
Обликување на светлината според вашите потреби

Кружните поларизирачки филтри ги намалуваат одблесоците и отсјајот за да добиете оптимален квалитет на сликата. Тоа е ефикасно при фотографирање преку прозорци или при снимање пејзажи кои опфаќаат вода или сино небо.

БЕЗ ФИЛТЕР
БЕЗ ФИЛТЕР
СО КРУЖЕН ПОЛАРИЗИРАЧКИ ФИЛТЕР
СО КРУЖЕН ПОЛАРИЗИРАЧКИ ФИЛТЕР

Спецификации и функции

  • Кружен поларизирачки филтер со највисок квалитет

  • Овој филтер ја елиминира површинската рефлексија и ги подобрува боите и контрастот на сликата

  • Незаменлив при фотографирањето на пејзажи

  • Дијаметар: 62мм

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт