Слика од MC филтер за заштита

Функции

Висококвалитетен оптички повеќеслоен (MC) филтер за заштита од стакло

Провиден повеќеслоен филтер кој се користи за заштита на објективот на фото апаратот од прав, нечистотии, отпечатоци од прсти итн.

MC заштитникот за објектив може постојано да биде поставен за да ја штити површината на објективот

Дијаметар: 55мм

Спецификации

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина