Слика од MC заштитен слој за објектив VF-405MP
Особини
  • Создаден за објективот со моторизиран зум SELP1650Дијаметарот на предниот филтер од 40,5мм е компатибилен со објективот со моторизиран зум SELP1650 од 16-50мм за фото апарати со E-приклучок

  • Заштитете го вашиот објектив додека сниматеВисококвалитетниот оптички стаклен повеќеслоен (MC) филтер го заштитува предниот дел на вашиот објектив од прав, гребнатини и отпечатоци од прсти

  • Намалете го отсјајот и одблесоците на сликитеСлојот Zeiss T* го минимизира рефлектирањето на светлината помеѓу филтерот и објективот за да ја намали појавата на отсјај и одблесоци

  • Тенок дизајн кој спречува затемнување на рабовитеФилтерот е тенок само 5,5мм и не дозволува појава на несакано заситување или намалување на светлината на рабовите од сликата

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт