Слика од Задно капаче за објектив за фото апарати со E-приклучок

Спецификации

  • Висококвалитетно задно црно капаче за објектив

  • Заштитете го задното стакло на објективот на вашиот фото апарат од прав и нечистотии

  • Компатибилност со избрани фото апарати и објективи со E-приклучок

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт