Слика од Предно капаче за објектив од 82 мм
Слика од Предно капаче за објектив од 82 мм

Спецификации

  • Висококвалитетно резервно предно црно капаче за објектив

  • Заштитете го вашиот објектив од прав и нечистотии

  • Компатибилност со објективи со дијаметар од 82 мм

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт