Слика од Резервно предно капаче за објектив
Слика од Резервно предно капаче за објектив

Спецификации

  • Резервно предно капаче за објективи со приклучок за филтер од 49мм

  • Го заштитува вашиот објектив од гребнатини, прав и капки дожд

  • Брзо и лесно прикачување и отстранување

  • Лесниот и издржлив дизајн ги апсорбира потресите

  • Дизајнирано да одговара за вашиот фото апарат од Sony

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат