Слика од Предно капаче за објективот SELP1650
Слика од Предно капаче за објективот SELP1650

Спецификации

  • Висококвалитетно црно капаче за објектив

  • Заштитете го вашиот објектив од прав и гребнатини

  • Компатибилност со објектив за зумирање од 16-50 мм кој се вовлекува (SELP1650)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат