ПАЛЕТА НА ТЕЛЕВИЗОРИ BRAVIA ОД SONY 

Сè поблиску до совршенство

Замислете си телевизор што се вклопува во вашиот живот и го подобрува секое доживување со слика која е убава како и неговиот дизајн. Најважни сте вие и вашата забава, а ќе добиете доживување кое е едноставно и возбудливо.

Подобрена реалност

Подгответе се за иднината на квалитетот на сликата. Нашите 4K HDR телевизори се компатибилни со најновите HDR филмови и серии. Ќе добиете поголем опсег на светлина и поголема палета на бои, исклучителен контраст, јасност и детали што го надминуваат 4K квалитетот

Android TV

Поттикнете ја љубопитноста

Добијте брз пристап до телевизиски емитувања и содржини на интернет па сè до апликации, игри и многу повеќе - беспрекорно интегрирани и подготвени во секое време. Со гласовното пребарување треба само да прашате за да отворите свет на можности.