Прескокни до содржина
Слика од Аудио уред со CD и Bluetooth®
Слика од Аудио уред со CD и Bluetooth®
Слика од Аудио уред со CD и Bluetooth®
Спецификации
Репродуцирајте CD дискови, слушајте ги најновите FM/AM радио емисии и слушајте MP3 фајлови преку USB со компактниот аудио уред ZS-RS70BT. Исто така, проследувајте музика од паметен телефон или таблет уред преку поврзување со еден допир преку NFC и Bluetooth®.
  • CD, AM/FM радио и репродукција преку USB

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Вкупна моќност од 2.3 + 2.3W

  • Mega Bass за подобри ниски звуци

Функции
AM, CD, FM, MP3
Траење на батеријата
FM: Прибл. 9 часа; CD репродукција прибл. 7,5 часа

Што има во пакетот

AC кабел, Упатство за употреба, Заштитен слој, *Производите може да се разликуваат во зависност од земјата и моделот

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина