АУДИО УРЕД СО CD И BLUETOOTH®

Едноставно поврзување на голем број медиски уреди со ова радио со CD

ZSRS60BT.CET

Аудио уред со CD и Bluetooth®, можност за снимање на USB и два надворешни звучници

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница