Слика од Аудио уред со CD и Bluetooth®
Слика од Аудио уред со CD и Bluetooth®
Слика од Аудио уред со CD и Bluetooth®

Спецификации

Уживајте во одлична музика од сите ваши медиски уреди. Поврзете одредени паметни телефони на едноставен начин преку NFC со еден допир, а потоа проследувајте ги омилените песни преку Bluetooth®. Зголемете ја моќта со Mega Bass или засилете го звукот со помош на двата звучници. Приклучете USB уред за да репродуцирате фајлови или да префрлувате фајлови од CD дискови.
  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC™ со еден допир

  • USB репродукција

  • Репродуцирајте CD дискови или снимајте ги на USB уреди со функцијата за снимање на USB

  • Почувствувајте го ритамот со Mega Bass

  • Содржи 2 звучника од 2W

Траење на батеријата
Радио прием: FM: Прибл. 26 часа; Репродукција на CD: Прибл. 9 часа
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина