Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
300 x 125 x 210,5 мм
Тежина
Прибл. 1,72 kg (без батерија)

Што има во пакетот

  • AC кабел; Гарантен лист; Инструкции за користење; Заштитен слој
Placeholder

Аудио

Однапред поставени станици
30 (FM 20, DAB 10)

Моќност

Излезна моќност
2 + 2 W
Потрошувачка на енергија
AC 15W