АУДИО УРЕД СО CD

Уживајте во вашата музика со одличен квалитет, со овој аудио уред со CD и можност за репродукција преку USB

ZSPS55B.CED

Аудио уред со CD и DAB/FM радио, два звучници, репродукција преку USB и влезен аудио приклучок.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница