Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD

Спецификации

Уживајте во сета ваша музика со одличен квалитет, со аудио уредот со CD ZS-PS55B кој е создаден за да се користи со USB уреди и е компатибилен со повеќето видови на аудио фајлови. Засилете ги песните со два дополнителни звучници и пронајдете ги вашите три омилени радио станици со допир на едно копче. Интуитивниот дизајн ви овозможува лесна навигација за сите функции.
  • DAB/FM дигитален радио приемник

  • USB репродукција

  • Можност за репродукција на CD/CD-R дискови

  • Содржи 2 звучника од 2W

  • Поставете три станици кои ќе ги користите со копчето за директен пристап до станици

Што има во пакетот

AC кабел; Гарантен лист; Инструкции за користење; Заштитен слој

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина