АУДИО УРЕД СО CD

Обединете ја целата ваша музика со овој аудио уред со CD

ZSPS50W.CET

Аудио уред со CD и AM/FM радио, репродукција преку USB и влезен аудио приклучок.

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница