Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD

Спецификации

Обединете ја целата ваша музика со стилскиот и интуитивно дизајниран аудио уред со CD ZS-PS50. Пронајдете ги омилените станици брзо со помош на трите копчиња за директен пристап до станици и поврзете го вашиот MP3 уред и веднаш започнете со репродукција. Вклучени се два звучници за засилување на звукот, а влезниот аудио приклучок овозможува поврзување на голем број уреди.
  • Вграден AM/FM радио приемник

  • USB репродукција

  • Репродукција на CD/CD-R

  • Поставете три станици кои ќе ги користите со копчето за директен пристап до станици

  • Влезен аудио приклучок

Траење на батеријата
Уредот користи батерии. Радио прием за FM: Прибл. 26 часа; Репродукција на CD прибл. 9 часа
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина