CD РАДИО ПЛЕЕР СО РЕПРОДУКЦИЈА ПРЕКУ USB И АУДИО ВЛЕЗ

Тенко, елегантно и преносливо радио со репродукција на CD / USB и аудио влез

ZSPE40CPW.CET

Слушајте ја целата музика од вашите CD дискови, USB уреди или дигитални музички плеери на ова тенко радио

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница