Слика од Аудио уред со CD
Слика од Аудио уред со CD

Функции

Елегантен и компактен дизајн

Уживајте во елегантен дизајн и преносливост со ова радио кое заштедува простор и вертикално вметнување на CD дискови.

USB репродукција

Уживајте во сета ваша MP3 / WMA музика од кој било USB уред (компатибилност со USB2.0 и поддршка за режимот за масовно складирање)

Аудио влез

Поврзете го вашиот дигитален мултимедиумски плеер и репродуцирајте музика со одличен квалитет на звукот

CD-R/CD-RW

Целосна репродукција на CD-R и CD-RW со функцијата мешано, за да уживате во вашите CD содржини во домот или кога сте во движење

Радио приемник FM / AM

Уживајте во омилените радио емисии со вградениот FM/AM приемник. Дигитално бирање и 30 мемории за станици

Приклучок за слушалки

Слушајте гласно или приклучете пар слушалки и репродуцирајте музика на само

Двојно напојување со AC / батерија

Приклучете го и вклучете го во домот или, пак, користете R6 батерии за да ја понесете вашата музика со вас каде и да одите

Спецификации

  • Уживајте во елегантен дизајн и преносливост со ова радио кое заштедува простор и нуди вертикално вметнување на CD дискови

  • Уживајте во сета ваша MP3 / WMA музика од кој било USB уред (компатибилност со USB2.0 и поддршка за режимот за масовно складирање)

  • Целосна репродукција на CD-R и CD-RW со функцијата мешано, за да уживате во вашите CD содржини во домот или кога сте во движење

  • Слушајте гласно или приклучете пар слушалки и репродуцирајте музика на само

  • Приклучете го и вклучете го во домот или, пак, користете R6 батерии за да ја понесете вашата музика со вас каде и да одите

Траење на батеријата
3 ч. за репродукција на CD со алкални батерии од Sony 12 ч. за FM со алкални батерии од Sony
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина