Blu-ray Disc™ плеер со зголемување на резолуцијата до 4K

Уживајте во напредно подобрување на сликата и безжично проследување.

BDPS6700B.EC1

Blu-ray Disc плеер со зголемување на резолуцијата до 4K, Bluetooth® LDAC и компатибилност со многу формати.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница