Прескокни до содржина
Слика од 3D Blu-ray Disc™ плеер 
Слика од 3D Blu-ray Disc™ плеер 
Слика од 3D Blu-ray Disc™ плеер 
Слика од 3D Blu-ray Disc™ плеер 
Слика од 3D Blu-ray Disc™ плеер 
Слика од 3D Blu-ray Disc™ плеер 

Уживајте во 3D акција

Ставете 3D Blu-ray Disc™ и погледнете како сликите отскокнуваат од екранот со BDP-S4500. Симулираното 3D додава нова димензија во HD содржините што ги гледате, претворајќи ги 2D сликите во 3D. Проследувањето на омилените емисии никогаш не било полесно со новиот и интуитивен кориснички интерфејс. Уживајте во кратко време на вчитување со извонредното брзо вклучување.

Blu-ray репродукција, Blu ray домашно кино, blu ray плеер, blu ray, dvd blu ray плеер, blu ray 3d

Репродукција на Blu-ray содржини

Гледајте ги омилените 2D и 3D Blu-ray дискови со извонредни детали.

Квалитет на звукот

Звук со врвен квалитет

Уживајте во сите мали детали на оригиналната снимка со јасен и реалистичен опкружувачки звук со Dolby® TrueHD и DTS-HD.

DLNA

Споделување во домот преку DLNA

DLNA ви овозможува да споделувате мултимедиски содржини помеѓу сите поддржани уреди во домот.

Задлабочете се во Full HD 3D

Уживајте во сите ваши 3D Blu-ray филмови со Full HD квалитет кога ќе се поврзат со секој телевизор кој поддржува 3D. Освен тоа што нуди поголема реалистичност и јасност за сите ваши 3D Blu-ray Disc филмови, овој Blu-ray плеер ги претвора 2D видеоснимките во симулирано 3D за да обезбеди зголемена длабочина и подобри детали во сликите на екранот.

Бои кои стануваат реалистични

Внесете реалистичност во гледањето со нашата широка и живописна палета на TRILUMINOS™ Colour. Ексклузивна за Sony и оптимизирана за употреба со TRILUMINOS телевизори, таа прикажува прекрасни црвени нијанси, нијанси на сина вода и смарагдно-зелени нијанси кои тешко се репродуцираат, правејќи ги копнените и морските пејзажи пореалистични.

Попаметен начин за контролирање

Користете таблет-уред или паметен телефон (Android или iOS) за да го контролирате Blu-ray плеерот и дознајте повеќе за содржините кои ги гледате со апликацијата TV SideView.

TV SideView

Најдоброто од интернетот на вашиот телевизор

Поврзете се на интернет и дознајте што ви нудиме. Уживајте во директен пристап до најновата музика, филмови, интернет телевизија и многу повеќе. Прелистувајте низ големиот избор на онлајн канали или гледајте ги најновите видеозаписи од YouTube™.

Извонредно брз почеток, Blu ray домашно кино, blu ray плеер, blu ray, dvd blu ray плеер, blu ray 3d

Извонредно брз почеток

Започнете со гледање на омилените филмови веднаш, благодарение на брзото вклучување кое трае помалку од секунда.

USB репродукција

USB за приклучување и користење

Само приклучете USB уред во приклучокот и споделувајте песни, фотографии и мултимедиски содржини со вашиот телевизор.

Спецификации и функции
Ставете 3D Blu-ray Disc™ и погледнете како сликите отскокнуваат од екранот со BDP-S4500. Симулираното 3D додава нова димензија во HD содржините што ги гледате, претворајќи ги 2D сликите во 3D. Проследувањето на омилените емисии никогаш не било полесно со новиот и интуитивен кориснички интерфејс. Уживајте во кратко време на вчитување со извонредното брзо вклучување. 
  • Уживајте во прекрасна слика со можноста за 3D

  • Директна контрола преку вашиот паметен телефон со TV SideView

  • Проследувајте содржини од различни оператори на онлајн забава

  • Пократко време за вклучување и активирање со извонредното брзо вклучување

  • Проследувајте содржини од вашата домашна мрежа со DLNA

Репродукција
Да
Влезни и излезни приклучоци
HDMI излез 1 (заден), USB влез 1 (преден), коаксијален аудио излез 1 (заден), приклучок за етернет 1 (заден)

Што има во пакетот

Далечински управувач (RMT-VB100I), Батерии (тип AAA x 2), Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина