BLU-RAY DISC™ ПЛЕЕР СО ВГРАДЕН WI-FI®

Проследувајте емисии на едноставен начин со овој Blu-ray Disc™ плеер оптимизиран за Wi-Fi®

BDPS3700B.EC1

Blu-ray Disc™ плеер оптимизиран за Wi-Fi® со пресликување на екран и пократко време на вчитување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница