Слика од Blu-ray Disc™ плеер со вграден Wi-Fi®
Слика од Blu-ray Disc™ плеер со вграден Wi-Fi®
Брзо проследување во HD

Проследувајте и пребарувајте на едноставен начин со Blu-ray Disc™-плеерот BDP-S3700 што е оптимизиран за Wi-Fi и може беспрекорно да репродуцира серии и содржини од интернет во Full HD. Гледајте содржини од мобилни уреди на вашиот телевизор со функцијата за пресликување на екранот.

DLNA
Споделување во домот преку DLNA

DLNA ви овозможува да споделувате мултимедиски содржини помеѓу сите поддржани уреди во домот.

Квалитет на звукот
Звук со врвен квалитет

Уживајте во сите мали детали на оригиналната снимка со јасен и реалистичен опкружувачки звук со Dolby® TrueHD и DTS-HD.

Супер Wi-Fi
Брзо проследување

Пребарувајте на интернет и проследувајте јасни видеоснимки преку вградениот Wi-Fi® со високи перформанси и технологијата MIMO.

Full HD
Гледајте сè Full HD

Уживајте во светли и висококвалитетни детали од сите содржини – вклучувајќи DVD, Blu-ray Discs™ и содржини проследени од интернет. Исто така, BDP-S3700 ја зголемува стандардната резолуција на DVD филмовите до речиси HD квалитет, за да уживате во нив со префинети детали.

Бои кои стануваат реалистични

Внесете реалистичност во гледањето со нашата широка и живописна палета на TRILUMINOS™ Colour. Ексклузивна за Sony и оптимизирана за употреба со TRILUMINOS телевизори, таа прикажува прекрасни црвени нијанси, нијанси на сина вода и смарагдно-зелени нијанси кои тешко се репродуцираат, правејќи ги копнените и морските пејзажи пореалистични.

Посилен сигнал со вградениот Wi-Fi® и технологијата MIMO

Комбинацијата од дизајн со повеќе антени и предното позиционирање на модулот со чип овозможува максимална јачина на сигналот, со што ќе уживате во рамномерно проследување на видео записи и брзо пребарување.

Super Wi-Fi, Blu-ray плеер со Wi-Fi®
Погледнете го вашиот паметен телефон на голем екран

Гледајте и споделувајте содржини од паметниот телефон на вашиот телевизор. Со Miracast™, ќе можете да гледате фотографии, видеоснимки и музика на голем екран.

Пресликување на екран
USB за приклучување и користење
USB за приклучување и користење

Само приклучете USB уред во приклучокот и споделувајте песни, фотографии и мултимедиски содржини со вашиот телевизор.

Спецификации и функции

Проследувајте и пребарувајте на едноставен начин со BDP-S3700, Blu-ray Disc™ плеер оптимизиран за Wi-Fi® кој репродуцира емисии и медиуми од интернет со беспрекорна Full HD слика. Гледајте содржини од мобилни уреди на вашиот телевизор со функцијата за пресликување на екранот и дознајте повеќе за програмите со TV SideView – апликација која ви овозможува и да го контролирате плеерот далечински преку мобилен уред.
  • Проследувајте безжично од многубројни оператори на онлајн забава

  • Уживајте во брза и стабилна Wi-FI® врска, дури и при проследување во HD

  • Гледајте содржини од паметни телефони со помош на пресликувањето на екран

  • Активирање за помалку од една секунда со режимот за извонредно брзо вклучување

  • Едноставно користење со новиот практичен интерфејс

Репродукција
Забавена репродукција (премотување нанапред/наназад), Мешано, ПРЕМОТУВАЊЕ НАНАЗАД/НАНАПРЕД, ПРЕТХОДНО/СЛЕДНО, Репродукција / Стоп / Пауза, Репродукција во ЧЕКОРИ (ПРЕМОТУВАЊЕ НАНАЗАД/НАНАПРЕД)
Влезни и излезни приклучоци
HDMI излез 1 (заден), коаксијален дигитален аудио излез 1 (заден), USB влез 1 (преден), приклучок за етернет 1 (заден)
Вграден Wi-Fi®
(2,4 GHz / MIMO)

Што има во пакетот

Упатство за употреба, Далечински управувач (RMT-VB201U), Батерии (тип AAA x 2), Картичка за регистрација на потрошувачи, Гарантен лист

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Награди

Награди