Безжичен предавател WLA-NS7 со слушалки оставени врз орман, предавателот е приклучени во телевизор BRAVIA монтиран на ѕид
Слика под агол од предната страна на WLA-NS7
Слика од горната страна на WLA-NS7
Слика од задната страна на WLA-NS7
360 Spatial Sound се приспособува кон вашите уши 

Со BRAVIA XR™ и одредени слушалки од Sony

Приспособете го доживувањето со Dolby Atmos® во комбинација со BRAVIA XR™ и одредени слушалки од Sony и уживајте во 360 Spatial Sound. Безжичниот предавател WLA-NS7 заедно со нашите слушалки создаваат амбиентален звук како во кино што ќе ве опкружи, овозможувајќи нов начин на слушање.

На сликата се користат WH-1000XM4. Истото доживување е достапно со одредени слушалки од Sony.

Задлабочете се во сцената

360 Spatial Sound Personalizer

Преку анализа на обликот на вашите уши, слушалките од Sony и WLA-NS7 ќе создадат идеална комбинација на виртуелни звучници со Dolby Atmos насекаде околу вас. Уживајте во сцената и чувствувајте се како дел од случувањата.

Уживајте во 360 Spatial Sound

Дали сакате да слушнете симулација на 360 Spatial Sound преку 360 Spatial Sound Personalizer? Ставете ги слушалките и дознајте како звучи.

Погледнете што велат експертите од Sony Pictures

Доживување со 360 Spatial Sound

Два инженери за звук од Sony Pictures Post Production Services говорат за звучното доживување со SRS-NS7 и како тоа станува подобро со технологијата 360 Spatial Sound Personalizer.

Лично филмско доживување, само за вас

Уживајте во звук што е оптимизиран за вас благодарение на Sony | 360 Spatial Sound Personalizer. Апликацијата го снима и анализира обликот на вашите уши, а потоа создава уникатно звучно поле за вас при впарување со телевизорите BRAVIA XR и одредени слушалки од Sony.

Безжичен предавател WLA-NS7 приклучен во телевизор BRAVIA монтиран на ѕид
Поврзете

Поврзете го безжичниот предавател WLA-NS7 со вашиот телевизор BRAVIA XR преку оптички кабел и USB-кабел.

Безжичен предавател WLA-NS7 со слушалки од Sony
Впари

Впарете ги вашите слушалки од Sony со безжичниот предавател преку Bluetooth®-врска.

Два паметни телефони на чии екрани се прикажува апликацијата го снима обликот на увото
Прилагоди

Снимете го обликот на вашето уво со апликацијата Sony | 360 Spatial Sound Personalizer и уживајте во приспособен звук.

Спецификации и функции

Безжичниот предавател за телевизори BRAVIA XR™ и одредени слушалки од Sony е компатибилен со 360 Spatial Sound Personalizer за да обезбеди прекрасно филмско доживување.
  • 360 Spatial Sound Personalizer создава филмски опкружувачки звук со Dolby Atmos®

  • Приспособете го звукот што го слушате со апликацијата Sony | 360 Spatial Sound Personalizer

  • Поврзување со телевизори BRAVIA XR преку оптички и USB-кабли

  • Впарување со одредени слушалки од Sony преку Bluetooth®-врска.

ВЛЕЗНИ И ИЗЛЕЗНИ ПРИКЛУЧОЦИ
Оптички дигитален влез, USB Type-C®
ОПСЕГ НА ПРЕНОС НА ФРЕКВЕНЦИИ
20 Hz - 20.000 Hz(семплирање со 44,1 kHz)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина