7.2-КАН. AV-ПРИЕМНИК ЗА ДОМАШНО КИНО | STR-DH770

Уживајте во 4K видеоснимки и безжична музика со NFC и Bluetooth®.

STRDH770.CEL

7.2-кан. AV ресивер за домашно кино со компатибилност за 4K Ultra HD и поврзување преку NFC и Bluetooth®.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница