Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH770
Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH770
Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH770
Слика од 7.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH770

Спецификации

Уживајте во комплетно аудиовизуелно доживување со поддршката за 4K/60p видео, вклучувајќи и HDR режим за поголем динамнички опсег и компатибилност со HDCP 2.2. Уживајте во 4K содржини што се емитуваат преку сателит, интернет и од UHD Blu-ray дискови, збогатени со опкружувачки звук. SongPal овозможува интуитивно користење преку вашиот паметен телефон. Уживајте во музиката безжично преку NFC и Bluetooth®.
  • Поврзување преку 4 влезни/1 излезен HDMI приклучоци со проследување на 4K/60p (4:4:4) содржини и поддршка за HDCP 2.2

  • Лесно поврзување преку Bluetooth® со NFC со еден допир

  • Проследувајте и контролирајте преку вашиот паметен телефон со SongPal

  • Опкружувачки звук без загуби во квалитетот со DTS-HD и Dolby TrueHD звук

  • Поврзување преку USB за репродукција на музика

Број на канали на засилувач
7 кан.
Влезни и излезни приклучоци
HDMI видео влез/излез (4); композитен видео влез (2); композитен излез за монитор (1); оптички аудио влез (1); коаксијален аудио влез (1); аналоген аудио влез (4); излез за предзасилувач за сабвуфер (2); излез за слушалки (златен); USB (1 преден); Bluetooth® (3.0)
Тежина (кг)
7.8кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина