Слика од 5.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH550
Слика од 5.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH550
Слика од 5.2-кан. AV-приемник за домашно кино | STR-DH550

Спецификации

  • Богат опкружувачки звук од DTS-HD и Dolby TrueHD

  • Гледајте и полнете го паметниот телефон преку MHL

  • Поврзување преку USB за репродукција на музика

  • Уживајте во едноставно пребарување со испорачаниот далечински управувач

  • Прекрасен амбиентален звук со технологијата за HD дигитален кино звук

Број на канали на засилувач
5 канали
Влезни и излезни приклучоци
HDMI® видео влез/излез (4/1); композитен видео влез (2); композитен излез за монитор (1); оптички аудио влез (2); коаксијален аудио влез (1); аналоген аудио влез (4); излез за слушалки; USB (1 преден: iPhone/WM); MHL (1 заден)
Тежина (кг)
7,8 кг
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина