СТЕРЕО ПРИЕМНИК СО МОНО ВЛЕЗ И МОЖНОСТ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ ПРЕКУ BLUETOOTH® | STR-DH190

Стерео приемник со моно влез и можност за поврзување преку BLUETOOTH® што ја обединува вашата аналогна и дигитална музика.

STRDH190.CEL

Стерео приемник со моно влез и можност за поврзување преку BLUETOOTH® што ја обединува вашата аналогна и дигитална музика. STR-DH190 е звучно усогласен со грамофоните PS-HX500 и PS-LX300USB и има функции за звучници A+B со флексибилен распоред.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница