USB DAC ЗАСИЛУВАЧ UDA-1

Подобрете го уживањето во дигиталниот звук

UDA1S.CEL

Засилувач од 2x23W со поврзување преку USB DAC, компјутер и паметен телефон и поддршка за фајлови со висока резолуција и компресирани фајлови

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница