Слика од USB грамофон

Спецификации

  • USB излез за брза и лесна конверзија од винил во MP3 формат

  • Две брзини на работа: 33 1/3 и 45rpm

  • Висококвалитетен систем со погон на ремени за порамномерна репродукција

  • Дијамантска игла за извонредна репродукција на звукот

  • Целосно автоматското користење за заштита на вашите плочи од гребнатини и оштетување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат