2 Модели
2 Модели

Општи податоци

Општи податоци

Боја

Должина на кабел (м)

1 м
RKD-SE10C
1 м 
RKD-SE10C

Боја

  • Црна

Должина на кабел (м)

  • 1
5 м
RKD-SE30C
5 м 
RKD-SE30C

Боја

  • Црна

Должина на кабел (м)

  • 3

Функции

Дигитален аудио кабел дизајниран за поврзување на HDD рекордер, DVD плеер, Set Top Box приемник, PLAYSTATION®3 или Blu-ray плеер со систем за домашно кино или HiFi уред

Поддршка на повеќе аудио формати, од стерео до опкружувачки звук

Импеданса од 75 оми

Достапни се 2 должини: 1м и 3м

Кабелот со извонредна чистота: 99.996% бакар без кислород (OFC) го намалува изобличувањето на сигналите

Тројниот заштитен слој ги намалува електромагнетните (EM) и радио-фреквентните (RF) пречки за добивање на чист звук

24K позлатените приклучоци се отпорни на корозија овозможувајќи голема долготрајност - за добивање на висококвалитетен звук со мали загуби и прецизен пренос на сигналите

Металните приклучоци се одликуваат со извонредна отпорност на корозија и нудат лесно поврзување

Специјалниот заштитен слој овозможува издржливост на топлина / абење и врвна флексибилност

Гарантен период: 2 години