КАБЛИ

Коаксијален дигитален аудио кабел од серија RKD-SEC

RKD-SEC Series
Слика од Коаксијален дигитален аудио кабел од серија RKD-SEC

1 м|5 м

Слика од Коаксијален дигитален аудио кабел од серија RKD-SEC
Спецификации и функции
  • Дигитален аудио кабел дизајниран за поврзување на HDD рекордер, DVD плеер, Set Top Box приемник, PLAYSTATION®3 или Blu-ray плеер со систем за домашно кино или HiFi уред

  • Поддршка на повеќе аудио формати, од стерео до опкружувачки звук

  • Импеданса од 75 оми

  • Достапни се 2 должини: 1м и 3м

  • Кабелот со извонредна чистота: 99.996% бакар без кислород (OFC) го намалува изобличувањето на сигналите

  • Тројниот заштитен слој ги намалува електромагнетните (EM) и радио-фреквентните (RF) пречки за добивање на чист звук

  • 24K позлатените приклучоци се отпорни на корозија овозможувајќи голема долготрајност - за добивање на висококвалитетен звук со мали загуби и прецизен пренос на сигналите

  • Металните приклучоци се одликуваат со извонредна отпорност на корозија и нудат лесно поврзување

  • Специјалниот заштитен слој овозможува издржливост на топлина / абење и врвна флексибилност

  • Гарантен период: 2 години

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт