КАБЛИ

Оптички дигитален аудио кабел од серија POC-DSEC

POC-DSEC Series
Слика од Оптички дигитален аудио кабел од серија POC-DSEC

1 м|3 м

Слика од Оптички дигитален аудио кабел од серија POC-DSEC
Спецификации и функции
 • Дигитален аудио кабел дизајниран за поврзување на HDD рекордер, DVD плеер или Set Top Box приемник со систем за домашно кино

 • Поддршка на повеќе аудио формати, од стерео до опкружувачки звук

 • Достапни се 2 должини: 1м и 3м

 • Висококвалитетно оптичко влакно кое ги намалува загубите кај сигналите и аудио изобличувањето

 • Структура која ги ублажува вибрациите и ги намалува загубите при преносот – прав и посебен материјал за апсорбирање на вибрациите

 • Сферните завршетоци на оптичкото влакно ја подобруваат оптичката конвергенција и синхронизацијата на оските за намалени загуби при преносот

 • Двојниот заштитен слој го спречува оштетувањето на оптичкото влакно и овозможува голема издржливост

 • Заштитна структура на сферните завршетоци со која се избегнува гребењето на оптичкото влакно

 • Металните приклучоци се одликуваат со извонредна отпорност на корозија и нудат лесно поврзување

 • Специјалниот заштитен слој овозможува издржливост на топлина / абење и врвна флексибилност

 • Гарантен период: 2 години

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт