Слушајте

Вашата музика, на ваш начин.

Мобилен уред на кој се гледа интерфејсот на апликацијата WALKMAN®
WALKMAN® апликација за врвна аудио технологија

Ваш личен аудио простор, за врвен квалитет на звук.

Апликацијата WALKMAN® ви нуди музика на дофат, заедно со други функции кои ја прават музиката уште позабавна. Една од попопуларните функции е Визуелизацијата кој прикажува слики според музиката и Track ID™ за препознавање на непознатите песни.