Вашите омилени апликации, подобрени

Извлечете максимум од вашите омилени апликации со уникатните функции за забава што ги нудат нашите паметни телевизори.

Google Play нуди повеќе од 7.000 и игри за вашиот телевизор    

Направете кино во домот и гледајте филмови што ги добивате со BRAVIA XR™

Достапен е огромен број на филмови што чекаат на вас. Со технологијата BRAVIA XR, Pure Stream™ и IMAX® Enhanced, сите содржини што ги гледате ќе имаат одлична слика и извонреден звук.

Извонредно доживување со Netflix

Далечински управувач препорачан од Netflix насочен кон телевизорот
Netflix ги препорачува нашите паметни телевизори

Netflix ви нуди лесен начин на препознавање телевизори со подобри перформанси, полесен пристап до апликации и функции што го подобруваат телевизорот. Со Netflix recommended TV ќе уживате во популарни серии и филмови преку наменско копче и гласовна контрола. 

Лого за Netflix Calibrated Mode
Врвен квалитет со Netflix Calibrated Mode

Овој режим е специјално дизајниран за гледање оригинални содржини од Netflix и репродукција на слики на телевизорот со ист квалитет како во филмско студио. Со Netflix Calibrated Mode се зачувува вистинската замисла и намера на режисерот.

Четиричлено семејство гледа телевизија на црвен кревет и јадат пуканки
Еве како треба да изгледаат филмовите

Погледнете ги вашите омилени филмови на потполно нов начин со повеќе возбуда и реализам на телевизор што е дизајниран да обезбеди реално филмско доживување во домот.

Лого за IMAX Enhanced

Некои телевизори од Sony се производи со IMAX Enhanced што се одликуваат со висококвалитетни бои, контраст, острина и звук. Бидете сигурни дека ќе уживате во прекрасна домашна забава со максимално искористување на придобивките од содржините IMAX Enhanced.

Лого за Dolby Vision / Atmos

Забавувајте се како во кино кога сте во домот. Dolby Vision™ внесува живописни бои и реалистичност во сцените за подобро доживување при гледањето, а Dolby Atmos™ ја исполнува просторијата со прекрасен опкружувачки звук.

Забавата што ја сакате. Со помош од Google.

Гледајте повеќе од 700.000 филмови и серии на едно место. Google TV ви ги нуди омилените содржини од сите ваши апликации и претплати и ги организира специјално за вас. Пронајдете конкретен наслов со вашиот глас. Или пребарувајте препораки поопширно со изговарање „show me sci-fi adventure TV shows“.