Гледајте

Сосема нов начин на гледање. The Green Hornet™ - сега достапен на Blu-ray™

Мобилен уред на кој е прикажан дигиталниот интерфејс на далечинскиот управувач
Универзален далечински управувач

Паметните телефони и таблет уредите стануваат далечински управувачи со практично истиот распоред на копчиња како и стандардните далечински управувачи.

ТВ водич за распоред на програми
ТВ водич во вашата рака

Променете го каналот додека гледате и погледнете ги деталите за програмата со ТВ водичот во рака.

Приказ на интерфејсот за ТВ програми со листата на пријатели од Facebook
Откривајте ТВ програми со пријателите од Facebook

Најавете се на апликацијата со вашата Facebook сметка, изберете “ми се допаѓа” за вашата омилена програма и откријте нови програми.