BLU-RAY СИСТЕМ ЗА ДОМАШНО КИНО СО BLUETOOTH®

Нова дефиниција на звук во домашната забава

BDVN9200WW.CEL

Системот за домашно кино со звук со висока резолуција и напредни функции ги подобрува вашите филмови и музика.

Боја

Бела

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница