3D BLU-RAY™ СИСТЕМ ЗА ДОМАШНО КИНО BDV-N7200W

Домашно кино за уживање во високата резолуција

BDVN7200WB.CEL

BDV-N7200W, 3D Blu-ray™, сателитски звучници Magnetic Fluid, NFC, Bluetooth® и пресликување на екран

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница