Action Cam Magazine од Sony

Не знаете какви поставки и галантерија ви се потребни за да снимате со акционата камера? Тогаш преземете ја апликацијата Action Cam Magazine.

Секогаш ново и достапно преку паметен телефон

Бидете во тек со апликации за фотографирање, совети, производи и галантерија на едноставен начин. Најновите изданија на Action Cam Magazine ќе се ажурираат автоматски на вашиот паметен уред и секогаш ќе бидат достапни во полиците за книги во апликацијата.

ActionCam MAGAZINE

Ве молиме прочитајте пред да ја користите апликацијата.

Преземање

Најновото издание

Водич за активности за акциони камери

FDR-X3000 / HDR-AS300 / HDR-AS50

Водичот за активности за акциони камери ви нуди најнови информации за камерите и галантеријата поврзани со повеќе активности, вклучувајќи интерактивни содржини и видеоснимки.

Велосипед за планинарење

Мора да ги погледнете видеоснимките целосно снимени со акциона камера од лична перспектива. Издржливата и сигурна акциона камера нуди перформанси за снимање неверојатни слики на патот. Ова издание за велосипеди за планинарење ви покажува како да ја користите акционата камера на начини што сè уште не сте ги замислиле.

Скии и сноуборд

Изданието за сноубординг на Action Cam Magazine не само што содржи видеоснимки и фотографии од изведбите, туку ви презентира и широка палета на изборна галантерија, функции и совети за снимање со акционата камера.