Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AZ1 за акционата камера
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AZ1 за акционата камера
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AZ1 за акционата камера
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AZ1 за акционата камера
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AZ1 за акционата камера
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AZ1 за акционата камера

Спецификации

Нема да пропуштите ниту една авантура со ова водоотпорно куќиште за акциона камера. Отпорно на удари и прав, нуди сигурна заштита од природните елементи, а неговиот уникатен дизајн овозможува лесен пристап до контролите на камерата.
  • Отпорност на удари до 1,5м

  • Водоотпорни до 5м

  • Изработен од издржливи, црни и провидни материјали кои се отпорни на прав

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат