Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AS2
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AS2
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AS2
Слика од Водоотпорно куќиште SPK-AS2
Подготвени за секоја авантура

Нурнете со водоотпорното куќиште на акционата камера

Ништо нема да може да ве спречи ниту вас ниту акционата камера. Ова водоотпорно куќиште ви овозможува да ги снимите сите случувања со стерео звук и јасна HD слика. Без разлика дали сте на скијачките падини или истражувате некој гребен, куќиштето нуди потполна заштита од вода, снег, прав и нечистотии.

Подводно снимање на едноставен начин

Водоотпорното куќиште ви овозможува да снимате на длабочини до 5м, со специјално дизајнирани функции кои го олеснуваат снимањето под вода.

Големи копчиња
Контрола без напор

Големи копчиња за вклучување и снимање кои овозможуваат лесно снимање под вода.

Отвор за вградениот микрофон
Стерео звук за случувањата

Снимајте стерео звук кога снимате видео под вода.

Спецификации

  • Снимајте HD записи под вода до 5м

  • Заштита од вода, снег, прав и нечистотии

  • Големи и практични контролни копчиња

  • Компатибилност со друга галантерија и комплети за монтирање за акциони камери

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат