Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода
Слика од Куќиште за под вода

Спецификации и функции

  • Компатибилни производи: FDR-X3000, HDR-AS300, HDR-AS50

  • Димензии (прибл.): Ш 46,1 мм X В 69,2 мм X Д 89,1 мм (1 7/8 инчи X 2 3/4 инчи X 3 5/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): Куќиште за под вода: 82 гр. (2,9 oz), Адаптер за HDR-AS50: 1 гр. (0,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат