Слика од Куќиште за акциона камера за под вода
Слика од Куќиште за акциона камера за под вода
Слика од Куќиште за акциона камера за под вода
Слика од Куќиште за акциона камера за под вода
Спецификации
  • Отпорност на длабочина до 60м

  • Се испорачува со рамен објектив за појасни подводни слики

  • Нуди одлична заштита во вода и надвор од вода

  • Лесен дизајн од 110 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт