Слика од Врата за нуркање
Слика од Врата за нуркање
Врата за нуркање на дело

Спецификации

Доловете ги вашите подводни авантури со неверојатна реалистичност во 4K, ексклузивно дизајнирана за акционата камера FDR-X1000V. Со отпорноста на вода до длабочина од 60м, може да бидете сигурни дека вашата камера е заштитена од сите елементарни непогоди и може да се фокусирате на снимање одлични и извонредни видеоснимки.
  • Отпорност на вода до длабочина од 60м со вратата за нуркање

  • Рамниот објектив овозможува јасно фокусирање под вода

  • Големи копчиња за едноставно ракување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт