ДРУГО

Полутврда торба за носење LCM-AKA1 за акциони камери

LCM-AKA1
Слика од Полутврда торба за носење LCM-AKA1 за акциони камери
Слика од Полутврда торба за носење LCM-AKA1 за акциони камери
Слика од Полутврда торба за носење LCM-AKA1 за акциони камери

Функции

Моќна заштита

Заштитете ја акционата камера и галантеријата од паѓања, удари и потреси. Водоотпорното куќиште е стилско и издржливо - идеално за следење на случувањата во движење.

Исто така и целата галантерија

Практични внатрешни џебови за складирање на галантеријата за вашата акциона камера.

Спецификации

  • Компатибилни производи: : Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 231 мм X В 77 мм X Д 171 мм (9 1/8 инчи X 3 1/8 инчи X 6 3/4 инчи)

  • Тежина(прибл.): 230 гр. (8,2 oz)

  • Џебови за складирање на галантерија

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт