Слика од MC заштитник
Слика од MC заштитник
Слика од MC заштитник

Функции

Заштита на објективот на камерата

Заштитете го објективот на вашата акциона камера од нечистотии, прав и гребнатини без куќиштето за под вода.

Анти-рефлективен слој

Напредниот анти-рефлексивен слој ги намалува одблесоците и отсјајот за одличен квалитет на сликата дури и во услови со силно осветлување.

Отпорност на вода и масло

Новиот слој нуди отпорност од вода и масло за лесно чистење на нечистотиите и заштита од прскање, за да добиете јасни снимки дури и во влажни и калливи услови.

Спецификации

  • Компатибилни производи: FDR-X3000, HDR-AS300

  • Димензии (прибл.) AKA-MCP1: Ш 48,1 X В 38,8 X Д 19,1 мм (1 15/16 X 1 9/16 X 25/32 инчи)

  • Димензии (прибл.) Код: L 135 мм (5 3/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): AKA-MCP1: 22 гр. (0,8 oz); Кабел: 0,4 гр. (0,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт