Слика од Цврст заштитник за објективи за акционата камера
Слика од Цврст заштитник за објективи за акционата камера

Спецификации и функции

  • Компатибилност со: FDR-X1000V, HDR-AS200V, HDR-AZ1, HDR-AS100V, но не со AKA-SF1 или AKA-LU1.

  • Димензии (прибл.): Ш 32 мм X В 33 мм X Д 20 мм (1 5/16 инчи X 1 5/16 инчи X 13/16 инчи)

  • Тежина(прибл.): 10 гр. (0,35 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат