Слика од Пловка за акциона камера
Слика од Пловка за акциона камера
Слика од Пловка за акциона камера

Спецификации и функции

  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 83 мм X В 63 мм X Д 73 мм (3 3 3/8 инчи X 2 1/2 инчи X 2 7/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): 45 гр. (1,6 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат