ДРЖАЧ ЗА СНИМАЊЕ VC T-STG1

Држач за снимање

VCTSTG1.SYH

Снимајте совршени кадри со акционата камера со помош на држачот за снимање VCT-STG1. Удобното ракување и практичноста на мини стативот го олеснува снимањето акциони спортови и други одлични спомени. Може да поврзете и далечински управувач со прегледување во живо за да го одредите идеалниот агол и да добиете целосна контрола врз камерата.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница