Слика од Држач за снимање VCT-STG1
Слика од Држач за снимање VCT-STG1
Слика од Држач за снимање VCT-STG1
Слика од Држач за снимање VCT-STG1
Слика од Држач за снимање VCT-STG1
Слика од Држач за снимање VCT-STG1
Слика од Држач за снимање VCT-STG1

Функции

Прикачете далечински управувач со прегледување во живо

Држачот за снимање VCT-STG1 го олеснува снимањето видео со акционата камера. Можете да го поврзете и далечинскиот управувач со прегледување во живо* за обликување на кадарот со една рака и контрола на камерата. *Далечинскиот управувач со прегледување во живо се продава одделно

Користење на два начина

Прилагодливата рачка го подобрува ракувањето со камерата за постабилни снимки и се претвора во мини статив за одлични статични снимки.

Спецификации

  • Компатибилни производи: Акциона камера: Сите модели; Далечински управувач: Сите модели

  • Димензии (прибл.): W 70 мм×H 192 мм×D 55 мм ( 2 7/8 инчи X 7 5/8 инчи X 2 1/4 инчи)

  • Должина: 230 мм (9 1/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): Држач за снимање: 155 гр. (5,5 oz); Лента за околу рака: 2 гр. (0,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт