Слика од Додаток за прилепување
Слика од Додаток за прилепување
Слика од Додаток за прилепување
Слика од Додаток за прилепување

Спецификации и функции

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 102 мм X В 83 мм X Д 68 мм ( 4 1/8 инчи X 3 3/8 инчи X 2 3/4 инчи)

  • Тежина(прибл.): 110 гр. (3,9 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат